opdrachtgevers 01opdrachtgevers 02opdrachtgevers 04

Hoe waarderen opdrachtgevers ons?


Björn Teunen
vanuit zijn rol als plaatsvervangend hoofd van de Rijksacademie voor Financiën, Economie en Bedrijfsvoering
"Ik heb Ed leren kennen bij de Rijksacademie voor Financiën, Economie en Bedrijfsvoering als trainer in een van onze basisopleidingen voor startende financiële medewerkers. Sindsdien zetten wij Ed op meerdere opleidingen in..."

Lees meer...


Naast de basisopleidingen zetten wij Ed ook in voor opleidingen gericht op meer ervaren controllers én voor het opleidingsprogramma dat de Rijksacademie uitvoert voor het ministerie van Financiën, land Curaçao. Ed wordt door onze deelnemers bijzonder hoog gewaardeerd voor de lesonderdelen die hij in onze opleidingen verzorgt. Ed is een bijzonder bevlogen en enthousiaste trainer. Door zijn open houding ga je vanzelf mee in zijn enthousiasme."


Jetske van der Schaaf
HRD adviseur Dura Vermeer Academie, Dura Vermeer Groep N.V.
"Ed is voor mij een kritisch ondersteunende en essentiële meebouwende partner van de Dura Vermeer Academie..."

Lees meer...

Hij werkt vanuit de waarderende benadering en vertrekt vanuit 'daar waar jij op dat moment bent'. Hij heeft een onuitputtelijk vermogen om 'puntjes op de i' te zetten zowel in zijn begeleiding als in ons samenwerkproces. Hij geeft de leerprincipes van de Dura Vermeer Academie handen en voeten in zijn gedrag en in de vormen van leerondersteuning waardoor we echt iets toe kunnen voegen aan de (vak-)ontwikkelingen van onze medewerkers."


Marlies van Velzen
Hoofd Corporate Communications ZonMw
"Ed Grubben deelt niet alleen zijn kennis en ervaring maar ook door hem ontwikkelde modellen..."

Lees meer...

Een door Ed ontwikkeld model ligt ten grondslag aan een werkmodel voor een Communicatie- implementatieplan dat ZonMw heeft ontwikkeld in samenwerking met Ed en Marcel Senten..."

Naast het model heeft Ed bijgedragen door kritische vragen te blijven stellen over de inhoud, te adviseren over hoe de organisatie te betrekken bij een dergelijk proces en sessies te begeleiden waarin verschillende versies van het model werden teruggekoppeld. De samenwerking heeft een werkbaar model opgeleverd dat zich in de praktijk verder kan ontwikkelen.

Adviestrainingen: Onderzoeken en pleiten, de nar, de fasen van Block, Nathans – om er maar een paar te noemen. Ed Grubben past het als geen ander toe. Maar naast adviseur pur sang is Ed ook nog eens een heel goede trainer. Dit zorgt ervoor dat iedereen met nieuwe inzichten en enthousiast terugkomt van zijn training adviesvaardigheden."


Dimph Vos-Verboord
Docent d'Oultremontcollege
"Ed Grubben is een groot inspirator, een man die dankzij zijn positieve levensinstelling en geloof in andermans kunnen, mensen en organisaties helpt groeien in hun ontwikkeling...."

Lees meer...

Ed is loyaal en royaal; zijn kennis en vaardigheden deelt hij met anderen zonder enige terughoudendheid. De trainingen Creatief en Doelgericht Schrijven die ik in de jaren 90 bij hem heb gevolgd, waren bij mijn NIZW-collega's ongekend populair en voor menigeen de start van een schrijvende carrière. Als je met zo veel enthousiasme en inzet je liefde voor het vak kunt overbrengen, dan ben je een vakman.
Ook in latere jaren heb ik Ed gevolgd omdat hij zijn talenten zo veel verder heeft ontwikkeld. Wars van dikdoenerij en jargon zet hij leertrajecten in gang waar een organisatie daadwerkelijk mee aan de slag kan en wil.
Ik beveel Ed Grubben van harte aan bij eenieder die zijn organisatie of bedrijf en medewerkers de kans wil geven te groeien."


Ank Overbeek
vanuit zijn rol als landelijk projectleider van ontwikkeltrajecten in Zorg en Welzijn
"Ik ken niemand die zo grondig is als Ed..."

Lees meer...

Als jij denkt dat je klaar bent, dan komt Ed zeker nog met één of meer varianten, alternatieven of andere invalshoeken. Hij is daarom ook een perfecte advocaat van de duivel en coach. Ed weet veel van zijn vak en weet dat ook goed toe te passen in de praktijk. Daarin zit een belangrijke kracht. Hij is zowel een man van de theorie als een man van de praktijk. Die combinatie zie je niet zo vaak."


Tiny Wieberdink
vanuit haar rol als auteur van Vindingrijk Opleiden en projectleider van het project Op weg naar herkenbare competenties
"De manier waarop Ed feedback gaf, heeft veel indruk op me gemaakt..."

Lees meer...

Natuurlijk waren er kritiekpunten maar de manier waarop hij het formuleerde klonk bijna als compliment. Waar ik een beetje bang voor was, de afbreuk aan mijn zelfvertrouwen, pakte door de aanpak van Ed tegenovergesteld uit, ik voelde mijn zelfvertrouwen groeien.
Bij een groot landelijk project met als eerste activiteit een landelijk congres was ik op zoek naar een goede dagvoorzitter en kwam ik weer bij Ed. We maakten een afspraak om een en ander voor te bereiden. De ontvangst was uitermate hartelijk. Zijn enthousiasme inspirerend. De conferentie werd een succes. Een belangrijke factor daarin was de creativiteit, gedrevenheid en positieve instelling van Ed."

opdrachtgevers 01opdrachtgevers 02opdrachtgevers 04

Wie zijn onze opdrachtgevers?

In de afgelopen 25 jaar kwamen de opdrachtgevers uit de financiële en zakelijke dienstverlening, organisatieadviesbureaus, organisaties in de zorg- en welzijnssector, de overheid waaronder ministeries en gemeentes, de semi-overheid en de industrie. Uiteraard noemen we op verzoek graag concrete referenties. Sinds 2009 werken we ook geregeld voor het ministerie van Financiën op Curaçao. Vanaf 2013 werken we ook voor Greenleaf Center for Servant–Leadership Europe. Bij waardering opdrachtgevers ziet u citaten van een aantal opdrachtgevers inclusief de organisaties waaraan zij verbonden zijn of waren.

Kernwoorden die relaties teruggeven: analytisch maar ook conceptueel; empathisch maar ook confronterend, inspirerend en stimulerend.

opdrachtgevers 01opdrachtgevers 02opdrachtgevers 04

Hoe waarderen opdrachtgevers ons?

 

opdrachtgevers 01opdrachtgevers 02opdrachtgevers 04 

Voor welke soorten opdrachten kunt u bij ons terecht?

U kunt bij ons terecht met vragen over organisatie- en teamontwikkeling, individuele ontwikkeling, het optimaliseren van de communicatie en samenwerking, persoonlijk leiderschap en dienend-leiderschap en het implementeren van (cultuur)verandertrajecten. Voorbeelden van opdrachten:

 • Het vaststellen en/of vertalen van organisatiewaarden in concreet gedrag en betere resultaten.
 • Het opzetten en uitvoeren van communicatiestrategieën in veranderprocessen.
 • Het coachen van teams om beter en resultaatgericht samen te werken.
 • Het coachen van individuen met vragen over hun loopbaan, persoonlijke effectiviteit, effectieve mondelinge en schriftelijke communicatie, etc.
 • Het opzetten, begeleiden en implementeren van intervisie.
 • Het ontwikkelen en begeleiden van management-developmenttrajecten.
 • Het ondersteunen van organisatie bij het invoeren van dienend-leiderschap.
 • Het professionaliseren van afdelingen communicatie.
 • Het vergroten van persoonlijke effectiviteit en versterken van persoonlijk leiderschap.
 • Het inhoudelijk voorbereiden, vormgeven en voorzitten van expertmeetings, congressen en seminars.
 • Het uitvoeren van management-consultingopdrachten op de terreinen: samenwerken, interne en externe communicatie, organisatiecultuur en HRM-thema's.
 • Het ontwikkelen en verzorgen van maatwerktrainingen op de terreinen:
  - Schriftelijke communicatie: van commerciële offertes tot journalistieke teksten en van e-mails tot onderzoeks- en beleidsrapporten.
  - Mondelinge communicatie: van presenteren tot vergaderen.
  - Commerciële communicatie en klantgerichtheid.
  - Adviseren.
  - Piramidedenken én creatief denken.
  - Persoonlijk leiderschap en leidinggeven aan anderen.
  - Persoonlijke effectiviteit.
  - Train-de-trainer-programma's

Bij de tabs Advies en begeleiding, Projecten, Maatwerktraining, Teamcoaching en Individuele coaching ziet u vanuit welke visie en methoden we bij die interventies werken, wat onderwerpen zijn en concrete voorbeelden van soorten opdrachten.

Subcategorieën


Wie schrijft die groeit
Schrijven aan je ontwikkeling
 Lees meer

Ed Grubben is ook partner van
Mooi werk vraagt om leiderschap
Meer weten? Zie: www.mooiwerk.online

 

 

 

Neem contact op:

Mobiel: 06-518 07 258

Telefoon: 033-457 27 27

Email: info@grubben.net

Linkedin Pagina