Privacyverklaring Grubben Ontwikkeling en Communicatie

Versie 1-7-2018

Uw privacy is voor Grubben Ontwikkeling en Communicatie van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de website www.grubben.net allemaal doen met informatie die we over u te weten komen. Ook geven we aan hoe we in breder verband dan de website hoe we uw privacy waarborgen.

Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met Grubben Ontwikkeling en Communicatie.

Contact

Wilt u contact met ons? Mail ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-51807258. Onderaan dit document ziet u ook ons postadres.

Persoonsgegevens die wij van relaties verwerken:

  • NAW-gegevens, voor en achternaam, adresgegevens
  • Geslacht
  • Geboortedatum en geboorteplaat als u die aan heeft gegeven
  • Factuuradres en bankrekeningnummer
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • IP-adres en internetbrowser en apparaattype
  • Overige persoonsgegevens de u actief verstrekt aan ons door het invullen van vragenlijsten, het insturen van teksten of presentaties of het maken van (online)assessments
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website. Zie ook cookiestatement.

Deze gegevens hebben wij nodig vanwege het contract dat we met u sluiten. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat:

  • u tevreden bent met onze reactie op de uitgevoerde opdracht;
  • onze samenwerkingsrelatie beëindigt zonder uitzicht op een mogelijk vervolg;
  • u aangeeft dat u wilt dat wij uw gegevens vernietigen.

Reclame of promotie
Wij kunnen u informatie sturen over aanbiedingen, nieuwe producten of diensten of attenderingen op een blog, workshop, methodiek, artikel of nieuwsbrief. Dit doen wij:

  • per e-mail;
  • via social media.

U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame of promotie. Als u dat wenst, halen wij u van onze mailinglist. U kunt ons blokkeren. Bij eventuele nieuwsbrieven nemen wij een afmeldlink op.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Wij geven uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen. Hierop zijn drie uitzonderingen:

  • Wij kunnen NAW- en e-mailgegevens delen met onze samenwerkingspartner MooiWerk vraagt leiderschap.
  • Wij kunnen indien dat nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u informatie aan derden verstrekken zoals bij het uitzettten - op uw verzoek - van een assessment. Met bedrijven die uw gegevens dan verwerken in onze opdracht sluiten wij een verwerkingsovereenkomst.
  • Wij delen informatie als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Op onze website zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.

Cookies
Onze website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waaraan we kunnen zien dat u ons weer bezoekt.

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om uw akkoord voor het gebruik van deze cookies.

U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige onderdelen van onze website werken dan niet goed meer.

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google-diensten. Wij laten Google de IP-adressen niet anonimiseren.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging in overleg met onze professionele IT-ondersteuning en webbouwer steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze werkwijze of website-opzet wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens op het einde van dit document.

U hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen;
  • inzage in de persoonsgegevens die we hebben;
  • het laten corrigeren van fouten;
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens;
  • intrekken van toestemming;
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik.

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage, wijziging of verwijdering door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met uw verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readbale zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en burgerservicenummer (BSN) zwart. Zo beschermt u uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vijf weken, op uw verzoek.

Klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Heeft u vragen of opmerkingen? Wij staan u graag te woord!

Contactgegevens
Grubben Ontwikkeling en Communicatie
Palladiostraat 46
3822 VE Amersfoort Amersfoort
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-51807258


Column:
Stop communicatieve armoede

Lees meer...

Ed Grubben is ook partner van
Mooi werk vraagt om leiderschap
Meer weten? Zie: www.mooiwerk.online

 

 

 

Neem contact op:

Mobiel: 06-518 07 258

Telefoon: 033-457 27 27

Email: info@grubben.net

Linkedin Pagina