Strand-landing

Veranderformule: V = O/V x V x C x D

"Maar de onderstroom die niemand ziet
Bepaalt de richting op elk gebied..."

Dit fragment uit een lied van Stef Bos verwoordt prachtig de kracht en het belang van de onderstroom. Bij veranderprocessen en projecten is niet alleen de stip op de horizon - het doel – van belang. Minstens zo belangrijk is wat de mensen waarmee we dat doel willen bereiken, denken, vinden, voelen en ervaren. En of u die onderstroom herkent, erkent én faciliteert.

Of u nu uw organisatie klantgerichter wilt maken, nieuwe kennis uit onderzoeken wilt implementeren, een congres organiseert, op een andere schaal wilt werken of een nieuw systeem van personeelsgesprekken invoert...... volgens Grubben Ontwikkeling en Communicatie vraagt elke verandering zicht op de formule: V = O/V x V x C x D.

De formule komt van A. Kranendonk en nodigt ons uit om na te denken over de vraag of een Verandering voortkomt uit Onvrede of Verlangen oftewel moeten of willen; wat de Visie is waarop u de verandering baseert in de zin van doelen en strategie en wat de Condities zijn waarmee u rekening moet houden en welke Durf nodig is van alle betrokkenen. Als u bij al deze letters de onderstroom meeneemt, vergroot u in onze ogen de kans op succes enorm. Grubben Ontwikkeling en Communicatie kan u hierbij vanuit verschillende rollen ondersteunen.

Meer weten? Download ons voorbeeld: 
"Het zal wel overwaaien"


Leiderschap
 Lees meerBelang van leiderschap

En nu?
 Lees meerThumbnail 2021

Ed is ook partner van
Mooi werk vraagt om leiderschap
Meer weten? Zie: www.mooiwerk.online

Wie schrijft die groeit
Schrijven aan je ontwikkeling
 Lees meer

 

 

 

Neem contact op:

Mobiel: 06-518 07 258

Telefoon: 033-457 27 27

Email: info@grubben.net

Linkedin Pagina